• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

OnRoute Select 1001 Motorroutes

Navigatie
€ 79.0079.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.012
lees meer
OnRoute Select 1001 Motorroutes
unknown

Het is de opvolger van de in 2009 uitgebrachte OnRoute 1100 Motorroutes.

Motorrijders rijden graag routes en het werd dan ook tijd om dit product te vernieuwen Met OnRoute Select 1001 motorroutes is het nu mogelijk om op de computer de routes te bekijken en beheren. Indien gewenst is het startpunt te wijzigen en de routes kunnen naar een toestel gestuurd worden. Dit is niet alleen beperkt tot de Garmin Zumo's, maar het werkt ook goed op de TomTom Rider 40/400.

Je kunt eenvoudig routes selecteren op basis van provincie of land. Daarnaast kun je een plaats kiezen waarbij de route in de buurt komt of op naam van een route. Wil je de route helemaal tot in detail bekijken? Dan kun je eenvoudig kiezen voor de weergave in je browser.

De route kun je direct naar je Garmin of TomTom laden. De routes worden als een tracklog in je toestel gezet. Deze track kun je vervolgens naar je routes of reisplanner exporteren. Kies je voor de tracklog als basis, dan zal de route, ongeacht je kaartversie, zo exact mogelijk gereden worden. Voor de Garmin gebruikers is het dan wel raadzaam om het herberekenen uit te schakelen. Bij eventueel afwijken zal je anders naar het eindpunt gebracht worden. De TomTom Rider doet dit eigenlijk nog iets slimmer aangezien die de track zo exact mogelijk zal blijven volgen.

Er is ook een beheergedeelte in het programma om je gereden routes te verwijderen uit je toestel. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de routes in BaseCamp (of MapSource) te bekijken. Met name voor de buitenlandse routes zou je die kunnen gebruiken als basis voor een te plannen tocht.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box