• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Garmin Zumo 396 LMT-S, GPS, EU

Navigatie
€ 349.00349.00
50 euro korting op de adviesprijs
0.06
lees meer
Garmin Zumo 396 LMT-S, GPS, EU
unknown

Het is dus ideaal om ritten om te toveren in spannende avonturen over kronkelweggetjes

Maak een groepsrit

De zūmo® 396LMT-S is voorzien van Garmin Adventurous Routing selecties, zodat u saaie snelwegroutes kunt vermijden en routevoorkeuren kunt opgeven voor heuvelachtige kronkelweggetjes over zwaar terrein. U kunt eenvoudig GPX-bestanden van uw telefoon4 naar uw zūmo sturen en u kunt GPX-bestanden uitwisselen met andere motorrijders, zodat u allemaal dezelfde route kunt volgen. Als de zūmo is gekoppeld met uw telefoon, schakelt de Smartphone Link app LiveTrack in, een handige feature waarmee vrienden uw locatie in real-time kunnen volgen wanneer u aan het rijden bent.

Meer voordelen van Bluetooth®

U kunt het uzelf nog gemakkelijker maken door uw zūmo te synchroniseren met een compatibele smartphone en een Bluetooth headset of helm (afzonderlijk verkrijgbaar), zodat u oproepen kunt plaatsen en ontvangen5 zonder uw handschoenen uit of uw helm af te moeten doen. U kunt uw telefoon veilig opbergen in uw zak of motortas en toch handsfree bellen terwijl u uw ogen op de weg houdt. U kunt ook aanpasbare smartphone meldingen ontvangen voor oproepen, sms'jes, appmeldingen en meer. Bovendien kunt u de muziek3 en afspeellijsten op uw telefoon bedienen via het scherm van uw zūmo navigatiesysteem. U kunt dus tijdens de rit naar uw favoriete soundtrack luisteren.

Gratis live verkeers- en weersinfo

Wat kunt u verwachten op de weg vóór u? Met zūmo® 396LMT-S kunt u via de Smartphone Link app live verkeers- en weersinfo ontvangen. Deze gratis mobiele app verbindt uw zūmo met uw iPhone® of Android™ smartphone.

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi

U kunt uw kaarten en software gemakkelijk bijwerken met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit van de zūmo® 396LMT-S. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met een Wi-Fi netwerk bent verbonden, krijgt u automatisch een melding op het scherm. U hoeft dan alleen maar op een knop te tikken om de updates uit te voeren. U hoeft uw zūmo niet aan te sluiten op een computer.

Rijd veiliger dankzij waarschuwingen voor de bestuurder

Om te zorgen dat u nog beter oplet en nog veiliger rijdt, is de zūmo® 396LMT-S voorzien van een handige waarschuwingsfeature die u attendeert op naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen, overstekend wild, schoolzones en dergelijke. U wordt ook gewaarschuwd als u op het punt staat in de verkeerde rijrichting een eenrichtingsweg in te rijden. En u ontvangt waarschuwingen voor naderende stoplichten en snelheidscamera's6. Bovendien attendeert een vermoeidheidswaarschuwing7 u bij lange ritten zelfs op rusttijden en mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. En voor extra gemoedsrust stuurt de ingebouwde feature voor automatische ongevalmeldingen8 van uw zūmo navigatietoestel een sms-bericht met info over uw locatie naar een vooraf ingestelde contactpersoon als u een ongeluk zou krijgen.

Nooit meer een lege tank

Uw zūmo® 396LMT-S is standaard voorzien van een ingebouwde tripcomputer met digitale brandstofmeter. Op die manier kunt u gemakkelijk schatten hoeveel kilometer u nog kunt rijden voordat uw tank leeg is. Dynamische tankstopwaarschuwingen geven aan wanneer het tijd is om te tanken en zelfs waar u kunt tanken. Een handige maximumsnelheidsindicator geeft aan wanneer u gas moet terugnemen. En met behulp van het digitale kompas en een database met nuttige punten speciaal voor motorrijders kunt u gemakkelijk reparatiediensten, dealers en meer vinden. Uw zūmo is bovendien voorzien van een servicelogboek waarin de datums van service- en onderhoudsbeurten aan uw motor en het aantal gereden kilometers worden geregistreerd.

Navigatiemiddelen

Tijdens motortochten met de zūmo® 396LMT-S verschaft de geavanceerde rijbaanassistentie gesproken meldingen en ziet u fel gekleurde pijlen op het scherm om aan te geven welke baan u moet nemen voor uw volgende afslag. De kruis- en knooppunten op uw route worden aangegeven om u te helpen door complexe situaties te navigeren. De feature Verderop op uw zūmo attendeert u bovendien in de kaartweergave op uw scherm op nuttige punten of mijlpalen op uw route. En als u bepaalde wegen wilt volgen of door bepaalde gebieden wilt rijden, kunt u met Gemakkelijk routes samenstellen uw route aanpassen door op de kaart punten toe te voegen. En aangezien de straatnamen en navigatie-opdrachten uitgesproken worden, kunt u zich blijven concentreren op de weg. De Garmin feature Real Directions™ geeft aanwijzingen aan de hand van herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten (zoals "Sla na het rode gebouw rechtsaf''). En met de handige TracBack® feature op de zūmo kunt u dezelfde route in omgekeerde volgorde afleggen als u weer terug rijdt.

Krachtig en beproefd design

De krachtige zūmo® 396LMT-S is ontworpen door motorrijders voor motorrijders en plaatst ongekend nuttige technologie op het stuur van uw motor. Het toestel beschikt over een ingebouwde tripcomputer met kompasweergave, een maximumsnelheidsindicator en een intuïtief aanraakscherm zodat u snel en gemakkelijk gegevens kunt invoeren, zelfs met uw handschoenen aan. De sterke behuizing is bestand tegen brandstofdampen, UV-stralen, regen en andere zware weeromstandigheden.

Navigatie voor avontuurlijk ingestelde motorrijders

  • Handschoenvriendelijk, in zonlicht leesbaar, 4.3-inch aanraakscherm, bestand tegen brandstofdamp, UV-straling en slechte weersomstandigheden
  • Blijf verbonden dankzij handsfree bellen1, smart notifications2 en het eenvoudig delen van GPX-bestanden voor groepstochten; bedien de muziek en afspeellijsten op uw smartphone via het zūmo scherm3
  • Toegang tot gratis Live Services voor verkeersinfo en weersverwachting via de Smartphone Link app4
  • Garmin Adventurous Routing™ zoekt routes langs kronkelige wegen of door heuvelachtig landschap met weinig autowegen
  • Ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates zonder hulp van een computer
  • Nuttige waarschuwingen voor naderende scherpe bochten, snelheidscamera's en meer - plus automatische ongevalmeldingen
  • Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange kaartupdates


Garmin zūmo 396LMT-S. Kaart dekking: Geheel Europa. Beeldschermdiagonaal: 10,9 cm (4.3''), Resolutie: 480 x 272 Pixels, Beeldscherm: TFT. Opslagmedia-type: Geheugenkaart, Compatibele geheugenkaarten: MicroSD (TransFlash). Vormfactor: Vast, Kleur van het product: Zwart, Internationale veiligheidscode (IP): IPX7. Type stroombron: Batterij/Accu, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion), Levensduur accu/batterij: 4 uur

in winkelwagen
populair products / recent viewed box